Qui som?

nanda dibujo cruz ugarte.jpg

Dibuix realitzat per Cruz Ugarte de la sèrie ’30 dormidos y yo la primera’

El meu nom és Nanda Hernández dos Reis i sóc impulsora del projecte de difusió cultural “UnaOctava Comunicació”. De sempre m’ha fascinat el Món de les Arts. De ben petita sommiava amb el teatre, la música, admirava la gent que dibuixava, la gent que escrivia novel·les, poesia… Fa uns anys (2014) que vaig començar a assistir a tot tipus d’esdeveniments relacionats amb el món de la cultura a Mallorca. Per sort meva, vaig conèixer a persones que eren les percursores i els artistes amb les quals m’he acabat relacionant. Puc dir que gràcies a aquestes persones he pogut crèixer a nivell personal. Emperò aquest projecte que us presento és una evolució del meu compromís amb elles al qual vull afegir un caire professional.

La meva professió i vocació original és de gestora de la informació o bibliotecària entesa com a generadores de comunicació i intercanvi de coneixement. Això afegit al meu contacte amb els mitjans de comunicació (IB3 Ràdio i IB3 Televisió), ha donat com a resultat que hagi desenvolupat habilitats comunicatives i de generació de sinèrgies i intercanvis més properes al que és la gestió cultural o dinamització cultural. Aquestes tasques estan relacionades també amb el que solem fer a la biblioteques o centres d’informació quan volem difondre coneixement.

Per mi l’Art és transformació; tant a nivell de col·lectiu com a un nivell més personal. Treballar amb passió, entrega, dedicació i envoltada del que més m’agrada és una sort que voldria continuar cultivant donant-li el valor que li pertoca.

Ara mateix el que faig principalment són campanyes de comunicació per festivals i esdeveniments concrets. Tot això combinat amb la meva vida com a mare de dues criatures, com a professional de la documentació a un mitjà de comunicació i com a còmica.

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: