Sobre UnaOctava Comunicació

UnaOctava va creixent a poc a poc, sobretot perquè el coneixement i l’experiència són acumulatives i qüestió de temps!

UnaOctava és la Nanda Hernández i les persones que treballam a cada campanya, a cada projecte.

Actualment m’he centrat sobretot en la comunicació cultural elaborant campanyes concretes de comunicació per la difusió d’esdeveniments.

També he estat coneixent de prop el món de la música i el mànaging d’artistes així com el món de les arts escèniques.

A Mallorca són molts d’artistes que necessiten un cop de mà per moure la seva feina i en aquest sentit, em surt natural el fet de connectar àmbits, necessitats, informacions quan jo mateixa he pogut vincularme. L’objectiu principal d’UnaOctava Comunicació Cultural és aconseguir arribar al públic de manera directa, fresca i emotiva.

Us parlaré un poc de les experiències que he tingut fins ara.

Per la banda de les campanyes de difusió i comunicació cultural amb xarxes socials i premsa per esdeveniments he col·laborat amb el Festival del Circ de les Cultures de l’any 2016, amb el Directed By Women Spain a Palma al 2018 i 2019, amb el Festival Internacional de Música Antiga de Caimari al 2018.

Per la banda musical fent mànaging d’artistes i treballant també la distribució he col·laborat amb Voicello , un duet que fa òpera i música popular amb intenció pop. Actualment treballo assessorant ‘LA IINDIA’ , que fa cúmbia electrònica i està en procés de creació del seu disc per donarse a conèixer al gran públic.

Per la banda de les arts escèniques estic col·laborant amb La Mecànica. He ajudat a la difusió de l’estrena de l’espectacle ‘Bye Bye Tour’ de ‘Los Ravinovich’ i continúo fent col·laboracions quan ho requereixen. També he col·laborat  amb les genials ‘Trapo y Mocho’ i amb les més grans, ‘Las XL’ . Un duet que realitza un espectacle teatro musical amb contingut reivindicatiu i feminista.

M’agrada implicarme en els projectes, conèixel’s a fons i que em facin vibrar. Des d’aquest punt, em resulta senzill expressar i difondre creant comunitat. Les persones amb les que treballo m’han de fer sentir i trobar-lis sentit i així miro que encaixin en l’entramat del que és i vol ser UnaOctava.

 

 

 

 

 

 

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: