LA IINDIA, electrocúmbia i rock per viatjar a les profunditats de l’ésser

Ana Cristina Journade (Córdova, Argentina, 1975) fa servir el seu cos, la seva veu per crear, per treure el mal de la seva profunditat i expulsar-lo a la llum, per viure intensament l’amor… Poeta, filòsofa, dibuixant, performer i cantant, troba en la música i les seves lletres el camí per exorcizar allò que sent i viu.

 

LA IINDIA s’ofereix a través de la fusió musical que és l’electrocúmbia.

La cúmbia, amb la palpitació primigènia del ritme que brota de la terra és l’acompanyant perfecte per anar endinsant-nos pràcticament sense voler en la realitat més dolorosa i oberta de LA IINDIA. La electrònica, per la seva part, ens obre el camí de l’oníric i la profunditat i força de la veu de LA IINDIA són un viatge de carn, úter i alliberació orgàsmica que agita.

LA IINDIA són Ana Cristina i també Charly Alonso Ciccone, guitarrista i productor musical que l’acompanya des dels seus inicis musical i amb el treball de LA IINDIA des del 2017.

Teniu l’oportunitat per conèixer, si és que encara no ho heu fet, a LA IINDIA al concert del dijous 5 de desembre de 2019 organitzat al Gran Maracca Club (Plaça del Vapor, s/n, Santa Catalina, Palma). LA IINDIA actuarà com avantsala de la Gran Orquesta Republicana. Està previst que el concert comenci a les 23h, tot i que ja sabem que habitualment solen dur retard d’almenys 30 minuts. L’esforç us serà recompensat en quant començeu a sentir els ritmes i us vegeu abocades a ballar.

diseño_1

Podeu adquirir les vostres entrades en aquest enllaç:

https://entradium.com/es/events/la-revuelta-la-gran-orquesta-republicana-en-palma

A hores d’ara només sentireu a LA IINDIA en rigurós directe. Fins ara ha actuat a Palma a Visibilidades Lésbicas 2017, Visibilidades Lésbicas 2018, Intersecciones Sur, UIB – 2017, Directed By Woman Spain- Palma – Festival de Cine dirigido por Mujeres 2018, Es Baluard, Tejiendo Redes – Resistencia Migrante y Acción Antirracista 2019, Barcelona i a EiMa Festival de Danza, 2019, Maria de la Salut.

Aquí teniu enllaç a la seva web i a la seva fan-page de Facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: