Acompanyant la carrera professional de ‘Voicello’

voicello mil.png

 

Aquestes aventures comencen molt sovint des de l’admiració, des de l’amistat, des d’un contacte proper.

I així va ser com vaig conèixer na Carme Garí, cantant soprà amb la qual, juntament amb la seva parella sentimental i professional, Biel Fiol, anam de la mà per fer que el duet ‘Voicello’ arribi bén enfora en l’àmbit de la música.

Fa ja pràcticament dos anys que vam començar a col·laborar. Sense experiència i amb l’enteniment de que el camí de la professionalització en l’àmbit musical, és majoritàriament informal (poca formació reglada, volem dir) i en base a la pròpia experiència. Les fires, els festivals, les trobades formatives i el recolzament de les institucions respecte a la cultura, són els fils dels quals estiram per anar teixint la projecció que volem per la música de ‘Voicello’.

S’ha de dir que és un grup que aporta al panorama musical un enfocament des d’altre punt que no és comercial però que tindrà un bon calat per la seva comercialització.

Treballam l’estil ‘crossover ópera pop’ o també ‘popopera’. Jugar amb dos estils en principi contraposats -òpera i pop- però que fets servir conjuntament dónen un resultat espectacular i de proximitat.

Aquestes setmanes estem treballant per la nostra participació al Festival MIL de Lisboa en la seva segona edició. Hores de mirar perfils professionals, organitzar el nostre calendari per obtenir entrevistes i rebre la formació que oferix el festival i molta il·lusió i escolta.

Podeu seguir la carrera de ‘Voicello’ a  través de Facebook i Instagram. També a la web!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: