Estrena de l’espectacle de Los Rabinovich – Bye Bye Tour

rabinovich-centre-cultura-nostra-fira_1656444555_34198620_1500x729

30/09/2016. ‘Los Rabinovich’ a la inauguració de la Fira B!

Fa temps que tinc relació amb l’actor i director teatral Pau Bachero. En Pau és pare de l’escola on assisteixen els nostres fills i forma part de la xarxa familiar que hem teixit a Esporles. L’he seguit com artista i valoro enormement la seva feina. Arrel de la seva col·laboració com a director artístic del grup ‘Los Rabinovich’, amb el qual també m’uneixen llaços d’amistat, vam començar a establir relacions de suport mutu a l’àmbit laboral. Com que fa cosa de dos anys m’estic formant de forma autodidacta  -i també amb algun taller- en xarxes socials, màrqueting i Social Media, tenia ganes de provar diferents fòrmules com community manager i social media.

Així les coses, ens vam posar d’acord i vaig generar, en col·laboració amb la seva productora ‘La Mecànica‘, el pla de comunicació amb difusió a xarxes i premsa per l’estrena mundial de l’espectacle ‘Los Rabinovich – Bye Bye Tour’ que va tenir lloc el passat dissabte 7 de gener de 2017 a la Casa des Poble d’Esporles.

Ha estat una experiència genial. Hem treballat molt a gust fent equip. De forma respectuosa i on cadascú tenia el seu rol. La comunciació entre nosaltres, donat la manca de temps, l’hem organitzada a través de carpetes i documents compartits al Google Drive i també coordinant el més immediat amb el Whatsapp.

La meva estratègia a xarxes s’ha centrat en Facebook fent servir l’impacte orgànic i les pròpies dinàmiques d’aquesta xarxa social sense pagar publicitat. Hem arribat a moltíssima gent. Vam crear l’esdeveniment on vam convidar als contactes que disposam a Facebook. Després hem anat alimentant l’esdeveniment amb posts relacionats amb les activitats del grup ‘Los Rabinovich’; fotografies i videos dels assajos, actuacions anteriors i detalls variats. Els nostres contactes s’han vinculat moltíssim i han permés que tingués presència suficient la nostra estrena generant interès i bones expectatives amb el públic.

Als mitjans de comunicació els hem fet arribar una nota de premsa ben completa i també s’han interessat per l’espectacle i per les activitats de ‘La Mecànica’. Hem tingut ressó al diari ‘Última Hora’, al diari ‘Ara Balears’, a ‘IB3 Ràdio’ i a ‘IB3 Televisió’. Així com el suport de l’Ajuntament d’Esporles que ha fet difusió als seu canal web i a Facebook.

El resultat ha estat un èxit. Vam complir amb els tempos establerts i el públic va vibrar amb una proposta diferent que inclou música klezmer, teatre corporal i clown. La sala de la Casa des Poble es va omplir i vam vendre totes les entrades. Tot i que el públic de Mallorca no sol fer reserves, vam oferir aquesta possibilitat amb el resultat de que més de la meitat de les entrades estaven reservades nominalment. Vam obrir la taquilla a les 17h amb un remanent d’entrades  i a les 17h15 ja ho teníem tot venut. Aquells que no van realitzar la reserva, van haver d’esperar a les 18h per tal que aquelles entrades reservades que no van venir a cercar, les poguessin adquirir i aprofitar-les igualment.

Moltes gràcies a tothom que va assistir i que ens han fet arribar les bones sensacions que van experimentar durant el show.

Aquí podeu veure la peça que ens va dedicar l’Informatiu del Migdia de Cap de setmana d’IB3 Televisió.

I amb aquestes us puc anunciar que serà una llarga i rica col·laboració amb en Pau i amb na Gal·la Peire, que n’és la Productora de ‘La Mecànica’ i una persona excepcional amb la qual dona gust fer-hi feina.

Continuam!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: