Col·laborant amb Binixiflat

En Biel Porcel i jo ens vam conèixer gràcies a la celebració del X Festival del Circ de les Cultures a Esporles. Ambdós, sense estar participant com artistes al festival, estaven col·laborant amb l’organització. Ja havia gaudit -feia cosa de 3 anys- de l’obra ‘El Gegant sempre té gana’ al Teatre Sans i la veritat és que tant a les nines com a les amigues amb les que vam compartir aquest moment, ens va agradar moltíssim. Ens va impressionar perquè les titelles semblan tenir vida pròpia,  la seva pròpia personalitat. Per això, quan en Biel Porcel em va dir que volia venir a Mallorca més sovint amb les seves titelles i que cercava col3laboració, no ho vaig dubtar i li vaig voler donar un cop de mà. I en aquestes ens trobam. Hem tingut la primera actuació com associats a les festes de nadal que organitza l’Ajuntament de Sóller i ha anat molt i molt bé. Els infants van ser participatius i les mares i pares estaven encantats. Anireu tenint més notícies d’aquesta col·laboració perquè ara també tenim en marxa un Taller de Contes per tal que els nostres infants es llancin a l’art de contar històries amb la inestimable ajuda de la ‘Gramàtica de la Fantasia’ de Gianni Rodari i les titelles. Ens seguiu?

binixiflat.cat

img_0082

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: